*
Борба с вредителите

СКАНДАЛ! УСПЯ ЛИ ГЪНДЕВ ДА ЩИПНЕ ПАРИЧКИ ОТ ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ „СПОРТ И ТУРИЗЪМ”?

|
СКАНДАЛ! УСПЯ ЛИ ГЪНДЕВ ДА ЩИПНЕ ПАРИЧКИ ОТ ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ „СПОРТ И ТУРИЗЪМ”?

Невероятен скандал се разрази днес в края, на и без това тежкото, редовно заседание на Общински съвет – Враца. Както обикновено сесията започна с отговори на кмета по направени питания на предходно заседание. На въпрос, зададен от председателя на местния парламент инж. Петя Аврамова, по оношение статута на новоназначения управител на общинско предприятие „Спорт и туризъм” Венелин Петров /Ръмпо/, инж. Николай Иванов обясни, че наистина Петров е в конфликт на интереси, поради което със заповед от 30 юли 2012 година са му прекратени правомощията. Градоначалникът дори благодари на Аврамова и на останалите общински съветници, че са го сезирали за тази нередност и така е успял навреме да предотврати последващи проблеми в предприятието. В края на заседанието обаче, в точка „Разни” инж. Петя Аврамова попита от трибуната знае ли кметът какво се случва днес в общинско предприятие „Спорт и туризъм”? Оказа се, че Венелин Петров /Ръмпо/ си е позволил в днешния ден, въпреки прекратените му правомощия от предния ден, да се появи в предприятието, за да подпише граждански договор с Димитър Гъндев със задна дата и дори да му изплати възнаграждението по този договор /с дата 31 юли 2012 г./. Инж. Николай Иванов не скри учудването си от изнесената информация и заяви, че случаят незабавно ще бъде разследван. Истината е, че още в следобедните часове новината вече се предаваше в кулоарите. Особено изненадани общински съветници нямаше, а коментарите бяха: „Тръгни след бръмбар /гъндак на цигански/, за да стигнеш до Л......”.    


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"


box_title_arrow.gifКоментари

 • съветник |

  Тоя плужек каквото можа от тролеите ощипа. Сега наред са останалите. Пълен наглец. На всичкото отгоре се прави на посланик на добра воля и ни обходи всички общински съветници да ни уговаря как да гласуваме с големи обещания.

 • Ради |

  Бате Гъндьо е пич, пич, абе колко да е пич. Направо е пич и половина. Вие да не си мислите, че ще работи без парички.

 • Тарльо Рашовски |

  Щипна гадината, щипна и още как. А някои сме с пръст в устата. Среден. И то отзад.

 • врачанка |

  Абе не знам др. Гъндев дали е щипнал само от Спортни имоти, ами от ВиК враца постоянно щипе,ами нали трябва да държи Присвойски на власт,ами Г-жа Петя АВРАМОВА ЗАЩО НА оБЩИНСКАТА СЕСИЯ НЕ КАЖЕ КОЛКО ПАРИ Е ВЗЕЛА ОТ пРИСВОЙСКИ ЗА ПРЕДНАТА КАМПАНИЯ НА СВОЯТА ПАРТИЯ ,А И ЗА НЕЙНАТА КАМПАНИЯ ЗА КМЕТ.Но за тези неща мълчи нищо не казва,но ние събираме данни и скоро ще бъдат оповестени по всички Медии,а не по тези в ВРАЦА,КОИТО СА ПРОДАЖНИЦИ И НЕЩАСТНИЦИ.

 • врачанин |

  Г-н Иванов нестига, че си затваряте очите за всички нередности с др.Гъндев , но и жена му намърдахте на директорски пост за да може да си оплетат конците.Как върнахте всички стари и крадливи мутри на такива постове? Луканов ги прави тези неща....

box_title_arrow.gifНапиши коментар