*
Борба с вредителите

САШО АНГЕЛОВ: ПРИ ЗАГУБА ОТ „МОНТАНА” ПОДАВАМ ОСТАВКА

|
САШО АНГЕЛОВ: ПРИ ЗАГУБА ОТ „МОНТАНА” ПОДАВАМ ОСТАВКА

Това заяви на редовната пресконференция старши-треньорът на „Ботев” Враца.
„Местното дерби ще се играе за първи път в „А” група.” каза Ангелов. “Както ние, така и те се нуждаят от победата. Ще направим всичко възможно за да победим. Нямаме повече право на грешки, като тази цел съм предал и на отбора. Друга алтернатива няма. Футболистите от Монтана са много опитни, а и треньора Грозданов е един от най-добрите в България. Колкото до новите футболисти, дошли на проби във Враца за десния полузащитник Красен Велков ще се решава утре дали ще остане в отбора, а централния защитник Мартин Ковачев ще участва в мача с Монтана, ако навреме му дойдат документите от Казахстан. Нападателят Кирил Михайлов ще бъде в групата за мача, но все още не е на 100 % готов.
За съжаление Петър Петров е контузен и няма да участва в двубоя.
Имаме два последователни домакински мача. Историята рядко помни две домакински последователни победи, но ние към това се стремим.
Крайно време е състезателите да повярват в себе си.”
Накрая футболния специалист завърши: „ Ако не може да се получи това, което се иска, значи, че не съм за тази работа”. На въпроса на „Модерна Враца” дали треньора е убеден в последната констатация, Сашо Ангелов отговори утвърдително.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар