*
Борба с вредителите

С БОГАТА ПРОГРАМА И БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ И ДИАГНОСТИКА НА ГЛАСА ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАН СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ГЛАСА В ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

|
С БОГАТА ПРОГРАМА И БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ И ДИАГНОСТИКА НА ГЛАСА ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАН  СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ГЛАСА В ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

Световният ден на гласа ще бъде отбелязан на 16 април (вторник) от 12:30 ч. в кафе „Бон Тон“ на Югозападния университет. Организатори на събитието са гл. ас. д-р Анна Андреева, ас. д-р Радостина Костова и ас. Ангела Зелничка от катедра Логопедия съвместно с доц. д-р Бинка Добрева от катедра „Музика“, ас. Николай Бързаков от катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“ и техните студенти.

Програмата на събитието включва:

  • Представяне на релаксация и вокална загрявка на актьори;
  • Представяне на модели и техники на изпълнение в българската народна музика;
  • Викторина с любопитни въпроси за човешкия глас.

Организираните дейности са в рамките на Проект „КП-06-М63/4 Прояви на дизартрия, дисфония и дисфагия при преболедували COVID-19 и влиянието на нарушенията върху качеството на живот“.

В периода 15 – 19 април 2024 година ще се проведат безплатни консултации и диагностика на гласа в Учебен корпус № 8,  кабинет 102 на Югозападния университет „Неофит Рилски“ с предварително записване на час при гл. ас. д-р Анна Андреева на тел. 0898 20 55 17.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар