*
Борба с вредителите

ПСИХАР ХВЪРЛЯ ПРИЯТЕЛКАТА СИ В КЛАДЕНЕЦ

|
ПСИХАР ХВЪРЛЯ ПРИЯТЕЛКАТА СИ В КЛАДЕНЕЦ

22-годишната Теодора Дочева прекарала цели три дни в запустял селски кладенец край врачанското село Липница, след като била хвърлена в него от 23- годишния й приятел Цветелин Тодоров. Девойката е извадена невредима от гражданска защита.
Младежът пуснал Теодора в бунара заради това, че отказвала да прави любов с него. Сексуалната съпротива на девойката повишила адреналина на Цветелин и той я хванал за гушата. За да не бъде удушена, Теодора престанала да се дърпа. Това накарало приятеля й да си помисли, че я е убил. За да прикрие следите си от усмъртяването, Цветелин откарал тялото на младата жена накрая на селото, където имало кладенец, и го хвърлил него.

След като се отървал от Теодора, “удушвачът” отишъл в местната кръчма и се похвалил за постъпката си. Местните обаче знаели, че той има психични отклонения, и не му повярвали.

Днес момичето било намерено от случайно минаващ край кладенеца жител на селото. Той чул, че от герана някой вика за помощ и отишъл да провери дали това е истина. Щом зърнал безпомощната Теодора, веднага хукнал при кмета. Той от своя страна веднага организирал спасяването й.

Извадената от кладенеца Теодора била в силен стрес, но без сериозни наранявания, само с леки охлузвания. Когато полицаите започнали да я разпитват за случилото се, тя обяснила, че е оцеляла, тъй като при падането си в герана се хванала за стърчащ над другите бетонов пръстен и се държала за него през цялото време.

Цветелин Тодоров е бил задържан веднага след това. Той вероятно няма да остане в ареста, а ще бъде тикнат в психиатрия. /БЛИЦ


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар