*
Борба с вредителите

ПРОСТИТУТКА НАРЪГА И УБИ КЛИЕНТ, ГАВРИЛ СЕ С НЕЯ!

|
ПРОСТИТУТКА НАРЪГА И УБИ КЛИЕНТ, ГАВРИЛ СЕ С НЕЯ!

Жрица на любовта от берковското село Замфирово, упражнявала най-древната професия на централната жп гара в София, е разследвана за убийство, съобщи пресцентърът на МВР. Криминално проявената С.Б. е с полицейска мярка за 24 часа в районното управление на Сливница.

25-годишната жена е заподозряна за убийството на 47-годишен мъж от Сливница, което полицията разплита от месец. Жертвата била открита от роднина в дома си, прободена в гърдите с остър предмет. При претърсване на околността е открит и иззет окървавен нож, с който най-вероятно е било извършено престъплението.

Т.В. излязъл от затвора преди година, където излежал 25-годишна присъда за грабеж и убийство. Затова криминалистите първо проверили версията за отмъщение на близки на тогавашната жертва на Т.В. Тя обаче не се потвърдила.

Междувременно мъжът поддържал връзки с няколко проституиращи жени, които пребивавали на централна гара. След проведени беседи с лица от криминалния контингент в района служителите получили информация, че в деня преди убийството Т.В. бил забелязан край гарата, където наел проститутка. В хода на разследването станало ясно, че след датата на убийството, една от проституиращите жени изчезнала мистериозно. Криминалистите установили самоличността й - С.Б. на 25 г. от с. Замфирово, криминално проявена, наркоманка.

Със съдействието на служители от ОД на МВР в Монтана полицаите установили местонахождението на жената - с. Краводер, Врачанско, където пребивавал баща й без адресна регистрация.

Вчера полицаите я довели в районното управление в Сливница. Пред разследващите тя признала, че е извършила убийството. Разказала, че се запознала с мъжа на гарата на 28 август и се уговорили да отиде в дома му, за да се „забавляват" и щяла да получи 50 лева. Мъжът обаче поискал "по-специални услуги", тя отказала и двамата се скарали.

По думите й агресивният мъж си взел вече дадените пари, започнал да я заплашва и дърпа за косата. Изплашена, С.Б. грабнала оставения на масата нож и при самозащита пробола в гърдите опонента си, след което избягала и се укрила в дома на баща си.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар