*
Борба с вредителите

ПРИКЛЮЧИ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ В ПАМЕТ НА БИВШИ МОНТАНСКИ ИГРАЧИ

|
ПРИКЛЮЧИ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ В ПАМЕТ НА БИВШИ МОНТАНСКИ ИГРАЧИ

Отборът на монтанското ІV ОУ „Иван Вазов” спечели VІ турнир по футбол в памет на бившите футболисти на Септемврийска слава (днешна Монтана) Иван Ангелов-Парчето и Георги Панчев.

Той се проведе на терена с изкуствена настилка в парк „Огоста”, бе за деца родени до 1 януари 2002 г. и в него взеха участие шест отбора, разпределени в две предварителни групи, съобщи кореспондент на Novsport.com.

В своята предварителна група момчетата от ІV училище записаха победи над VІІІ СОУ „Отец Паисий” с 9:0 и с 6:0 над сборен отбор от град Лом, а в последната среща Лом разби VІІІ училище с 5:0. В другия поток сборната формация на Берковица се наложи с 3:1 над ІІІ ОУ „Д-р Петър Берон” и измъкна труден успех с 4:3 над VІІ СОУ „Асен Златаров”, а мачът VІІ – ІІІ завърши при резултат 4:1.

В спор за петото място ІІІ ОУ победи с 5:1 VІІІ СОУ, а в малкия финал VІІ СОУ надви Лом с 4:2. На финала ІV ОУ „Иван Вазов” записа категоричен успех с 4:0 над Берковица. Купи и медали получиха призьорите в класирането, с флагчета и с по две топки пък си тръгнаха всиички отбори-участници в турнира.

Организаторите от община Монтана и Обл.С на БФС раздадоха и три индивидуални награди. Приза за най-добър защитник получи Валентин Любомиров от Берковица. Връчи му го съпругата на Иван Ангелов Цветана и нейните внучки Валя и Бетина. Съпругата на Георги Панчев Рени и внучката и Силвина пък наградиха голмайстора на турнира Валентин Томов (VІІ СОУ).

Най-добрият вратар Петър Петров (ІV ОУ) пък получи плакета от бившия страж на монтанци Валери Димитров. Малките футболисти и техните треньори бяха поздравени и от кмета на Монтана Златко Живков, който не пропусна както откриването така и закриването на VІ турнир по футбол в памет на бившите футболисти на Септемврийска слава Иван Ангелов-Парчето и Георги Панчев


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар