*
Борба с вредителите

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА "БОТЕВ" КОЗЛОДУЙ ПОДАДЕ ОСТАВКА

|
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА  "БОТЕВ" КОЗЛОДУЙ ПОДАДЕ ОСТАВКА

Президентът на ФК Ботев /Козлодуй/ д-р Юлиян Йорданов подаде вчера оставка пред управителния съвет. Новината бе потвърдена от изпълнителния директор Мартин Манасиев, по чиято молба се е стигнало до това решение.

„Във футболния клуб не искаме да се занимаваме с политика. Решението на д-р Йорданов да се кандидатира за кмет, е негово лично. Ако аз съм обидил някого, му се извинявам. Нямаме нищо против към който и да е кандидат-кмет. Пожелавам успех на всичките и нека този, който заеме поста, да помага на спорта. Не искам обаче да въвличат отбора в спекулации. 95% от момчетата в него няма да гласуват в Козлодуй, защото са жители на други общини”, коментира за „Конкурент” Мартин Манасиев.

На 30 октомври ще се проведе общо събрание на ФК Ботев, на което ще бъде избран нов президент. Той ще встъпи в длъжност след публикуване на решението в Държавен вестник.

„След разговор с мен, Предраг Пажин, който не си беше депозирал оставката официално, потвърди, че остава на поста старши треньор. Не отричам, че има леко напрежение с оглед финансовата криза и факта, че дължим пари, но в името на отбора ще се борим докато можем. Всички от ръководството работим съвместно, за отстраняване на причините за незадоволителното представяне на тима”, каза още Мартин Манасиев.

Ботев /Козлодуй/ изостава на 5 точки от лидерите във „В” група след шестия кръг.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар