*
Борба с вредителите

ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА ОБЩИНА КОЗЛОДУЙ

|
ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА ОБЩИНА КОЗЛОДУЙ

На 26 юни 2012 г. на тържествена церемония в Метрополитън хотел - София, кметът Румен Маноев получи от Фондация за прозрачни регламенти приза в категория „Най-добра практика за партньорство между Общинска администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията”.
Общинска администрация, гр. Козлодуй кандидатства с разписването на практиката “Механизъм на постоянно взаимодействие между институциите, имащи отношение към проблемите на деца, трайно непосещаващи училище; деца, застрашени от отпадане; и деца в риск”. Класирането се извърши на база онлайн гласуване, в което Община Козлодуй спечели оспорваната битка с 485 гласа, изпреварвайки Община Добрич.
В присъствието на областни управители и кметове от страната, поканени на тържествената церемония по връчване на наградите, кметът Румен Маноев благодари на всички институции и граждани за подкрепата по време на гласуването.
С разписването на добра практика, но на областно ниво, призът бе за Областна администрация, гр. Бургас; за най-прозрачна Областна администрация бе отличена Област Търговище, а за най-прозрачна Община – Добрич.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар