*
Борба с вредителите

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ВЪВ ВИДИН

|
ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ВЪВ ВИДИН

С детски празник, на Велики четвъртък - от 10 до 12 часа, в Крайдунавския парк във Видин започват празничните инициативи за Великден. Участие ще вземат актьори от Общинския драматичен театър. Поставя се началото и на инициативата "Библиотека на открито" на Регионална библиотека "Михалаки Георгиев". В 11 ч. кметът на Община Видин Герго Гергов ще открие възстановените скулптури на лисичките в Крайдунавския парк.

Обновена детска плащадка ще бъде открита в Крайдунавския парк, на 14 април, събота, от 10 до 13 ч, за когато е предвиден и детски празник.

В неделя- Великден, в 11 ч. е началото на празничния Великденски концерт на откритата сцена при Художествената галерия.

Втория ден на Великден, на 16 април, от 11 ч. при Алботинския скален манастир започва фолклорен събор с участието на видинските самодейни състави. Ще има спортни турнири, конкурси за най- вкусно приготвена чорба, за най-хубава носия и много други забавления.

Премиерата на детския спектакъл "Приказка за тиквата" в Общинския драматичен театър е в сряда- 18 април, от 12:30 ч, а на следващия ден в 15 часа на пл. "Бдинци" започва Великденският спортен празник.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар