*
Борба с вредителите

ПП-ДБ С АМБИЦИОЗНА УПРАВЛЕНСКАТА ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ И НОРМАЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ

|
ПП-ДБ С АМБИЦИОЗНА УПРАВЛЕНСКАТА ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ И НОРМАЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ представи амбициозна програма за управление, която ще превърне България в нормална европейска държава. Обединението поставя национални приоритети в 18 управленски ресора, които ще извадят държавата от застоя.

В програмата специален фокус е поставен върху развитието на регионите във всяко кътче на България и конкретно върху Северозапада. Визията на обединението е за разширяване на възможностите за получаване на висше образование в Северозападния регион с цел осигуряване на всички основни специалисти за региона - учители, медицински специалисти, икономисти и инженери. “Създаването на Северозападен университет ще осигури необходимото качество и координация в обучението”, коментират от областната организация на “Продължаваме Промяната”, която работи по проекта съвместно с граждански активисти.

„Приоритетите, върху които ще работим след изборите, ще дадат възможност да изградим богати региони, да направим работеща администрация, да отглеждаме здрави и образовани деца, които живеят в чисти и зелени градове”, коментира водачът на листата на обединението за Враца Деница Симеонова. Тя допълва, че в програмата е включено и довършване на стратегически пътни проекти като отсечката „Видин-Враца-Ботевград“.

Само за 164 работни дни в управлението, в което ПП и ДБ участваха, правителството успя да изведе България начело на положителна класация в ЕС. Сега обединението представя план за 4 години, който категорично заявява, че има как да оглавим още положителни класации и да заживеем нормален европейски живот.

„Имаме амбициозен и конкретен план как да превърнем България в страна с нормален европейски живот. Поставяме приоритет върху българското производство на качествени и евтини храни, независима енергетика, еднакво развити региони в Северна и Южна България и достойни доходи“, заяви по време на представянето на програмата Кирил Петков.

Асен Василев коментира, че България не е бедна страна – в държавата има средства, които трябва да бъдат събрани и да се разпределят по предназначение: „Дълго време ни обясняваха, че сме бедни. В държавата всъщност има пари. Има средства за увеличение на заплатите и на учителите, и на лекарите, на пенсиите, има средства за безплатни детски градини, програми за спорт в училищата. Къде са били тези средства досега? Това са средства, които не са отивали по предназначение. Това са средства, които ги има в държавата, но трябва да бъдат събрани. Има как да върнем справедливостта. Единственото, което трябва да направим като нормални европейци, е да излезем и да гласуваме на 2 април.“

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ изразява увереност, че можем да реализираме всеки един от представените приоритети без нужда от спасители. Широкото обединение на партии, граждански движения и подкрепата на всеки един български гражданин са ключът към това да заживеем нормален европейски живот. Има как с номер 12 на изборите на 2 април! Пълната програма на обединение ПП-ДБ можете да видите тук: https://ppdb.bg/programa/

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар