*
Борба с вредителите

ПОСЛЕДНАТА КОНТРОЛА НА БОТЕВ-ВРАЦА В БАНСКО С ПОБЕДА НАД ПИРИН-РАЗЛОГ

|
ПОСЛЕДНАТА КОНТРОЛА НА БОТЕВ-ВРАЦА В БАНСКО С ПОБЕДА НАД ПИРИН-РАЗЛОГ

Отборът на Ботев Враца победи с 3:1 тима на Пирин Разлог в последната контрола по време на лагера в Банско. През първото полувреме в тима на врачани играха само четирима българи - Константин Мирчев, Николай Христов, Асен Чалъков и Георги Мирчев. Останалите футболисти бяха чужденци, каращи пробен период.

Ботев откри резултата чрез Николай Христов, който се възползва от разбъркване в наказателното поле след центриране от фаул. При този резултат завърши първото полувреме.

На почивката и в двата отбора бяха направени много смени като в игра за Ботев бяха предимно българи. В началото на втората част тимът на Пирин успя да изравни чрез Душан Делянин, който бе оставен сам в наказателното поле и със силен удар прати топката във вратата на Ботев.

Малко след изравнителното попадение Георги Мирчев, който също е на проби в тима от Враца, вкара с глава след центриране на втора греда. Третото попадение също бе дело на Мирчев. То стана след хубава атака на врачани отдясно.

След тази контрола тимът на Ботев се прибира във Враца, където ще тренира една седмица, през която ще изиграе две контроли. В сряда противник ще е Миньор Перник, като мачът ще се играе в София. За съботната проверка ще се търси съперник.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар