*
Борба с вредителите

ПОСЛАНИЯТА В ЕДНА ДУМА ОТ ЧЕТИРИ БУКВИ (НЕ ОНЕЗИ)

|
ПОСЛАНИЯТА В ЕДНА ДУМА ОТ ЧЕТИРИ БУКВИ (НЕ ОНЕЗИ)

Вдъхновен от инициативата кандидатите за президенти да формулират в 6 (шест) думи посланията си, реших да включа шестото си чувство (за хумор) и да подкрепя това благо, родно състезание с надежда да изложат и моето произведение някой ден в Музея на капиталистическото изкуство.

Но понеже капиталистическата производителност на труда е доказано по-ефективна от социалистическата, някъде около 6 (шест) пъти, предлагам да съкратим коментара за състоянието на посланието до 1 (една) дума: думата „бокс”, която приляга на предизборния тепих като ботокс на устните на „фолкдива”.

Кунева буксува, според социолозите.
Първанов боксира социолозите.
Калфин би трябвало да е боксова круша за Кунева и Плевнелиев.
Плевнелиев е боксиран от своите.
Останалите са с шансове, сплескани като муцуна на боксер.
Кратък анализаторски коментар на краткото боксово описание:

В страната, в която единственият спрян за изборите шмекер беше възпрепятстван да се гаври с избирателите заради боксерките, с които се яви за регистрирането си, номинираните са свободни да боксират и буксуват, а народът има правото на гласува и да псува, но и да пасува.

Пасуването се оказва често пъти предпочитаният бушон за избягване на високото напрежение сред бушонираните до синьо граждани, които за пореден път не виждат шанс да се наредят сред победителите.

Рингът е свободен. А вие?


ОЩЕ ОТ "БОДИЛИ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар