*
Борба с вредителите

ПОРЕДЕН УСПЕХ ЗА СУ “НИКОЛА ВОЙВОДОВ“

|

На 23 юли в ТехноМеджикЛенд – София Българска асоциация по информационни технологии - БАИТ раздаде заслужени награди на 13 учители от цялата страна. Конкурсът „Дигитални новатори в образованието“ съвпадна с 25-годишнината на БАИТ и в продължение на месец учители от цялата страна имаха възможност да участват в него, представяйки своите електронни ресурси.

От 288 подадени кандидатури в 4 категории само 13 учители бяха отличени. СУ “Никола Войводов“ бе достойно представено от госпожа Петя Николова – старши учител по БЕЛ , която се класира на II място в категория «Иновативен подход за преподаване», в която категория са получени и най-много кандидатури – 87. Конкурсът и церемонията по награждаването се проведоха под патронажа на  Министъра на образованието и науката – Красимир Вълчев, който изказа своите благодарност, признателност и уважение към труда и усилията на всеки български учител, преподаващ в условия на предизвикателства и несигурност.

Редица фирми и организации също оказах своята подкрепа чрез материални награди и  осигурени безплатни курсове на отличените учители.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар