*
Борба с вредителите

ПОЛИЦЕЙСКИ БЮЛЕТИН 21 ЮНИ МОНТАНА

|
ПОЛИЦЕЙСКИ БЮЛЕТИН 21 ЮНИ МОНТАНА

Разкрити престъпления
Други кражби
На 10.05.2012 г. в сградата на УП Брусарци се е явила 57-годишната Ц.И. от с. Дондуково, общ. Брусарци, и е заявила, че от дома й в селото е извършена кражба на меден котел и друго различно по вид желязо. По случая е образувана преписка. При извършеното разследване служители на УП Брусарци са разкрили извършителя - криминално проявеният И.В./29 г./ от същото село. Откраднатите вещи са продадени в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в с. Тополовец, обл. Видин. И.В. е регистриран в РУП Лом за кражби. Работата по изясняване престъпната му дейност продължава УП Брусарци.

Други криминални престъпления
На 20.06.2012 г. в кв. "Раковица" в гр. Берковица при извършени проверки от служители на електроразпределителна компания са разкрити 10 жители на квартала, осъществили неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа. В РУП Берковица са образувани досъдебни производства срещу 42-годишния В.Ч., 46-годишната М.Д., 44-годишния Д.Н., 80-годишната Н.Н., 46-годишния А.К., 21-годишния Ц.О., 47-годишния Ц.Ц., 52-годишния Г.Г., 57-годишния О.Д. и 51-годишния К.В.

Други икономически престъпления
На 20.06.2012 г. на главен път Е 79 в посока гр. Монтана е спрян за проверка лек автомобил "Рено Експрес", с водач П.Е./62 г./ от гр. Монтана. При огледа полицейските служители са установили, че залепеният на предно панорамно стъкло на автомобила винетен стикер е подправен. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 276, ал. 2 от НК и продължава работа РУ "Полиция" Монтана.

Съобщения
Пожар
На 20.06.2012 г. в 23,26 ч. в РУП Берковица е получен сигнал от РС ПБЗН Берковица за възникнал пожар в селскостопанска постройка в с. Бистрилица, бившата сграда на ТКЗС, собственост на П.Л./38 г./ от гр. Монтана. Огънят е унищожил 200 кв.м. покривна конструкция и около 200 бали сено, оставени до сградата. По случая е образувано досъдебно производство в РУП Берковица.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар