*

ПОЛИЦЕЙСКИ БЮЛЕТИН 19 ЮНИ ВИДИН

|
ПОЛИЦЕЙСКИ БЮЛЕТИН 19 ЮНИ ВИДИН

ПАЛЕЖИ

На 17. 06. 2012 год. около 21 ч. в гр. Грамада, обл. Видин, неизвестен извършител е предизвикал пожар в плевня, собственост на Б.П./44г./, в резултат на което са унищожени изцяло дървената конструкция и покрива. Огънят се е разпрострял и в съседен имот на същата улица, при което частично е унищожена покривна конструкция на разположен в непосредствена близост свинарник. От извършените оперативно-издирвателни мероприятия се установи, че извършител на горното деяние е криминално проявения Н.Н. /22г./ от гр.Грамада, който е задържан в РУП-Кула за срок до 24 часа. Щетите са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.


КРАЖБА НА ЧАСТИ И ВЕЩИ ОТ МПС

На 17/18.06.2012 г. в гр. Видин, неизвестен извършител чрез демонтаж е извършил кражба на два броя акумулаторни батерии от тежкотоварен камион "Мерцедес Атего" с видинска регистрация, паркиран на автопазар находящ се на булевард "Панония", непосредствено зад бензиностанция "Лукойл". По случая е образувано досъдебно производство.


ЗАПОЧНАТИ БЪРЗИ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОДСТВА

На 18.06.2012 год. в РУП-Видин е започнато бързо производство срещу В.В./20г./ от в гр.Видин, за това, че на 16.06.2012 год. около 17.20 часа в гр.Видин по ул."Цар Симеон Велики", пред МОЛ-Видин, управлява лек автомобил, чужда собственост, без да притежава свидетелство за управление на МПС в едногодишния срок от наказването му за такова деяние по административен ред.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар