*
Борба с вредителите

ПОЛИЦАЙ ОТ ВИДИН АТАКУВА ТИТЛАТА "МИСТЪР БЪЛГАРИЯ"

|
ПОЛИЦАЙ ОТ ВИДИН АТАКУВА ТИТЛАТА "МИСТЪР БЪЛГАРИЯ"

24-годишен полицай е кандидат за титлата "Мистър България". Емил Милков от Видин е с опит на сцената, миналата година е станал Мистър Вършец.

От 4 години младият мъж е автопатрул и вече има отличия, и като пазител на закона. Специална грамота му е връчена за постигнати професионални успехи. А сред тях са спасяване на психично болно лице от самоубийство и задържане на момиче за продаване на наркотици. С конкурсите започнал да се занимава на майтап. Негов приятел, който е в модните среди, му предложил да му направят снимки. Явил се на първия си конкурс и се сдобил с лентата "Мистър Вършец", участвал и в "Мистър Северозападна България". Иначе през деня тренира, за да поддържа фигура, и учи в школата в Симеоново, след която се надява да стане прокурор или адвокат.

Дежурствата с патрулката обикновено са нощем. Отскоро е разпределен в село Арчар, където е отговарящ по район. "Тук е нужно повече полицейско присъствие за опазване на историческите ценности, защото е иманярски район", обясни Емил Милков. Доволен е, че началникът на участъка Сергей Бързашки го подкрепя в сценичните му изяви и го поощрява.

Полицаят ще се конкурира за титлата "Мистър България" с още 23-ма мъже от цялата страна. Спектакълът, организиран от FH 1 Agency и агенция "ПРофайл", ще е на 15 май. Славена Вътова, Мис България 2006 ,също се включва в подготовката, освен това ще бъде и водеща на шоуто. Участниците ще мерят мускули по бански костюми. Ще дефилират с костюми и се очаква да излязат на сцената, качени върху коне.

Футболисти, ръгбисти, инструктор по рафтинг са само част от кандидатите за слава, явили се на кастингите в цялата страна. Суетен младеж пък се отказал от участие, защото организаторите му поставили условие да остави оскубаните си вежди да израстат до конкурса.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар