*
Борба с вредителите

ПОЖАРНА СЕ ПРЕОБЪРНА ВЪВ ВИДИНСКО

|
ПОЖАРНА СЕ ПРЕОБЪРНА ВЪВ ВИДИНСКО


В понеделник около 11.30 часа в пожарната в Кула е получено съобщение за пожар в горски масиви в землището между селата Раковица и Подгоре.
На сигнала реагира екип от трима огнеборци с един пожарен автомобил. Около 13.00 часа към мястото на пожара е насочен втори екип с четирима огнеборци. Към 16.00 часа пожара е ликвидиран, вторият екип остава на мястото за наблюдение. Около 17.10 часа, прибирайки се от местопроизшествието по черен път, в силно пресечената местност “Бодиловец”, 48-годишен служител на кулската пожарна губи контрол над управлението на пожарния автомобил и се преобръща в дясно по посока на движението. Нанесени са материални щети на “ЗИЛ”-а. Пострадал е возещия се в кабината огнеборец, който е с травми на долен крайник, без фрактури. Същият е прегледан в ЦСМП-Видин и освободен за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от служители на “Пътна полиция”. По случая в ОУПБЗН-Видин е образувана проверка.
В понеделник около 13.27 часа в село Цар Петрово възникнал пожар в спомагателни постройки в частен имот. Унищожени са паянтова постройка, циркуляр и фуражомелка. Причината за пожара е в процес на установяване. В потушаването на огъня е участвал един автомобил на РУПБЗН-Кула.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар