*
Борба с вредителите

„ПОДКРЕПА И СЪТРУДНИЧЕСТВО НА ТЕРЕН“ В ОРЯХОВО

|

В ХГ „Проф. Марин Върбанов“  днес се проведе официална среща между кмета на Община Оряхово – Росен Добрев и екип, Началника на Регионално управление на образованието – Враца – Лорета Колева, експерти от РУО – Враца, директори и педагогически персонал на образователните институции от Община Оряхово.

Поводът за проведената среща бе организираните от РУО – Враца и Община Оряхово работни срещи под мотото „Подкрепа и сътрудничество на терен“.

Начало на срещата дадоха учениците Антония, Любомира и Ния с изпълнения на песени и стихотворения за България.

След топлото посрещане от учениците, Росен Добрев приветства всички гости с добре дошли и благодари на Лорета Колева за доборото сътрудничество и добрите постижения в образователната система до днес, пожелавайки успешно и ползотворно провеждане на работните срещи по места в образователните институции.

Началникът на РУО – Враца благодари на всички експерти, директори и учители затова, че припознаха идеята за провеждането на подобни работни срещи и сподели, че мястото на експертите е именно на терен, измежду педагогическите колективи, за да се решат нелеките предизвикателства, пред които е изправена образователната система и пожела успешно провеждане на работните срещи.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар