*
Борба с вредителите

ПМГ ГАЗИ НАРЕД НА ВОЛЕЙБОЛ

|
ПМГ ГАЗИ НАРЕД НА ВОЛЕЙБОЛ

Отборите на ПМГ продължават победния си ход в ученическото първенство по волейбол. Още две формации на Математическата гимназия спечелиха първите места в свойте възрастови групи. Девойките ст. възраст направо изплашиха съперниците. След като разбиха състава на ПГТР с 3-0 гейма възпитаничкити на Тинковски спечелиха два мача без игра. Тимовете на ПГ „Хаджи Тошин” и на училище “Ботев” не се явиха за среща с фаворита (и паднаха служебно с 3-0), по-голямата част от чиито състезателки играят в клубния състав на „Ботев”(Враца) с треньор Аглая Йорданова.
Юношите мл.възраст на Математическата гимназия извадиха късмет. Воденият от Арменов тим допусна първа и единствена до момента загуба за формации на ПМГ. Математиците паднаха от състава на ПТГ „Вапцаров” с 2-3 гейма. Изненадата обаче не бе пълна, тъй като после тима на Механово бе надигран с 0-3 от отбора на СОУ „Христо Ботев”, а ботевци отстъпиха на ПМГ със същия резултат. Получи се въртележка, от която спечелиха момчетата на Арменов, които завършиха първи с най-добра геймова разлика, при равни точки с останалите два тима (Ботев и ПТГ).
Така в изиграните до момента пет турнира (три за момичета и два за момчета) победители са все отборите на ПМГ! Остава битката при юношите старша възраст, която стартира с мачове в груповата фаза.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар