*
Борба с вредителите

ПЛАМНА ЗАВЕДЕНИЕ В КРАЙДУНАВСКИЯ ПАРК ВЪВ ВИДИН

|
ПЛАМНА ЗАВЕДЕНИЕ В КРАЙДУНАВСКИЯ ПАРК ВЪВ ВИДИН

Пожар възникна в ресторант в Крайдунавския парк във Видин. "В 12 ч и 48 мин. на спешен телефон 112 е подаден сигнал за инцидента и на място веднага пристигнаха 2 пожарни автомобила", съобщи  главен инспектор Станислав Генчев, началник на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" във Видин. В последствие се включва и трети противопожарен и един спасителен автомобил, както и водоноска от фирмата-концесионер по чистотата в града.

Огънят е овладян в рамките на двойната покривна конструкция и е потушен. Охладен е и резервоар за нафта, за да се предотврати евентуална експлозия. Човешки жертви няма, нанесени са сериозни материални щети. По време на инцидента в ресторанта е имало празненство. Причините за пожара все още се разследват. Една от версиите е неизправен уред в кухненския блок.

"Персоналът на заведението е реагирал много адекватно и е действал бързо и правилно. Хората са изведени незабавно" - допълни главен инспектор Станислав Генчев. Работата на мястото на инцидента продължава. Спасителни екипи с моторни резачки разкриват път през покрива и околните дървета за пожарникарите, които ликвидират последствията от пламъците. Пристигнали са и два автопатрула от РПУ във Видин. Съседните улици са отцепени.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар