*
Борба с вредителите

ПЕТ КРАЖБИ ЗА ТРИ ДНИ ВЪВ ВИДИНСКО

|
ПЕТ КРАЖБИ ЗА ТРИ ДНИ ВЪВ ВИДИНСКО

На 8 срещу 9 ноември в с.Арчар от частен дом е извършена кражба на компютър. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 9 ноември, около 12.20 часа, в гр.Видин пред аптека на ул.”Княз Александър Батемберг” от заключен товарен автомобил “Фолксваген Транспортер”, фирмена собственост е извършена кражба на кашон с игли за спринцовки. Стойността на откраднатото е 200 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.
На 10 срещу 11 ноември в с.Новосеци неизвестно лице чрез счупване стъкло на прозорец проникнало в складово помещение на частен имот. Извършена е кражба на чувал с 2 кг. медни отпадъци. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 11 ноември, във времето от 00.30 до 07.00 часа, в с.Ново село от котелно помещение на промишлена сграда-фирмена собственост е извършена кражба на два трифазни дивигатели. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 11 ноември в гр.Видин неизвестно лице взломило катинар на входния портал на контролен горски пункт, откъдето извършило кражба на каруца. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар