*
Борба с вредителите

ПАРТИЯТА НА КУНЕВА ОБЯВИ ШЕФОВЕТЕ СИ В МОНТАНСКА ОБЛАСТ

|
ПАРТИЯТА НА КУНЕВА ОБЯВИ ШЕФОВЕТЕ СИ В МОНТАНСКА ОБЛАСТ

Иво Гигов официално вече е областен координатор на партия "Движение България на гражданите" в Монтана. Той бе утвърден днес на заседание на Националния съвет на партията. Гигов е известен като един от собствениците на кабелната телевизия в Монтана.

Освен него беше избрано и общинското ръководство в града, като за председател беше одобрена Теодора Николова, която е бакалавър по социални дейности, магистър по управление на европейски проекти и работи като застрахователен брокер. За нейни заместници бяха утвърдени училищният психолог Валери Мунелски и Стилиян Каменов - общински съветник и председател на Регионалната камара на занаятчиите.

Останалите членове на ръководството са Петя Икова - финансист, д-р Никола Андреев - акушер-гинеколог, инж. Веселин Лаков - завършил Висше военно училище във Велико Търново, Деян Богданов – студент по право в Софийски университет. Той ще бъде секретар по младежки политики.

Националният съвет на движението одобри също и ръководството в Берковица. Негов председател е Иван Иванов, бивш зам.-кмет на града, а останалите членове са Ангел Ангелов - бивш председател на Общинския съвет в Берковица, военен, Ванина Стоянова - координатор по европейски проекти и Вануш Николов – лесоинженер.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар