*
Борба с вредителите

П Р И З И В

|
П Р И З И В

на Георги Божинов, народен представител от Коалиция за България Уважаеми жители на Враца и Врачанска област,  На 9 януари 2013 година /сряда/ във Враца пристига лидерът на ДСБ Иван Костов. От 14:30 часа Костов и народните представители Асен Агов и Иван Иванов ще агитират да се гласува с „НЕ” на атомната енергетика  на референдума, който се провежда на 27 януари 2013 година. От 17:00 часа тези хора ще бъдат в Дома на енергетика, гр.Козлодуй,  където отново ще агитират да се гласува с „НЕ” на атомната енергетика. Това са представители на политическа сила и преки участници в изпълнителната власт на страната, носители на тежката отговорност  за предаването на първите четири блока на АЕЦ „Козлодуй”. Това са хората,  които сключиха заробващи договори за термичните централи на България. Тези хора са готови  да лишат България от високо технологично бъдеще , свързано с атомната енергетика. Те ще агитират във Враца и Козлодуй да се гласува с „НЕ” на предстоящия референдум. Това на практика означава да се призове българския народ да  се откаже от бъдещо развитие на атомната енергетика. Трябва да е ясно, обаче, че без АЕЦ „Белене” няма път към 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”. Ако преди десетилетия България не беше изградила атомна енергетика, днешния тежък живот щеше да бъде още по-жесток и тежък без АЕЦ „Козлодуй”. Затова призовавам своите избиратели от Врачанска област за активно участие в референдума! Нека бъдем отговорни за бъдещите поколения на България, така както са били отговорни към нас предишните поколения. ! Посрещнете агитаторите срещу атомната енергетика още преди да влязат в залата и изразете своята отговорна позиция на българи! Георги БОЖИНОВ, Народен представител от Врачанска област  в 41-то Народно събрание


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"


box_title_arrow.gifКоментари

 • 1989 |

  тая червена муцуна да дойде да поведе протестите а не да пише по медиите

 • Ботев |

  Точно този Георги Божинов ни превърна в северозападнала България! За 6 мандата в парламента - 24 години, той нищо добро не стори за родния си врачански окръг! Ако някой се сеща поне за едно добро дело сторено от него нека го публикува тук моля! Стана със семейството си супер-богаташ. Снаха му Малина присвои 160 000 евро от Московския ни център за промишлеността в Русия, където беше директорка. Сина му с тези пари си построи хотел в Банско. А на другия си син купи имение в австрийската столица Виена!

 • Цветанов |

  Този ли червен и мазен парцал ще ми дава наклон на ракетата...? Може да не харесвам мавъра Костов, но този тлъстиняк хептен ми е противен. Та поради тази причина аз няма да гласувам на този т.н. референдум!

 • дсб |

  тоя мазник пак ще се пише пръв в листата за парламента и сега се прави на активист

 • Валентина |

  Как ли пък не? Този народен представител знае ли за какво развитие на ядрената енергетика става на въпрос? България няма нужда от втора АЕЦ!!!! Иначе всички ние ще пшлащаме освен строежа й, но после децата ни и те ще плащат, за да стане 1 киловат енергия конкурентноспособен на пазара и да е на печалба една нова АЕЦ са необходими поне 20-30 години плащане на тройно по висока цена на тока вие г-н Божинов знаете ли какво говорите?

box_title_arrow.gifНапиши коментар