*
Борба с вредителите

ОТКРИХА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ В ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА

|
ОТКРИХА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ В ОБЩИНА БЯЛА СЛАТИНА

На 24 януари 2013 г. от 14,30 часа във физкултурния салон на ПАГ „Никола Й. Вапцаров” започна общинския етап на ученически игри по волейбол за учебната 2012/2013. Първият изигран мач по волейбол във възрастова група V-VІІ клас момчета беше между отборите на Прогимназия „Св. Климент Охридски” гр. Бяла Слатина и СОУ „Васил Левски” гр. Бяла Слатина. В оспорваната надпревара срещата завърши с резултат 3:2 в полза на СОУ „Васил Левски”. И петте гейма бяха оспорвани като последния завърши с реззултат 15:12. И двата отбора бяха подкрепяни от агитките в пълния салон. Срещата се състоя под съдийството на Севина Кадриева и Росица Иванова. С победата си СОУ „Васил Левски” се класира за областен етап.

Мачовете от общинския етап за класиране на областно продължават като на 29 януари от 14,30 във физкултурния салон на ПАГ „Никола Й. Вапцаров” в същата възрастова група - момичета, сили ще премерят отборите на Прогимназия „Св. Климент Охридски” гр. Бяла Слатина и СОУ „Васил Левски” гр. Бяла Слатина.

На 01 февруари от 15,00 часа ще премеря сили отборите по волейбол на ПАГ „Никола Й. Вапцаров” и СОУ „Васил Левски” – юноши във възрастова група ХІ-ХІІ клас.

Победителите в отделните възрастови групи се класират за Областен етап на ученическите игри.

Организацията и финансирането на общинския етап от ученическите игри се осъществява изцяло от Община Бяла Слатина.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"


box_title_arrow.gifКоментари

  • desi |

    mami4etata ot pr. gimnaziq biha i se klasiraha za oblasno i tam biha az sum edna ot u4asni4kite

box_title_arrow.gifНапиши коментар