*
Борба с вредителите

ОТКРИХА ТРУПА НА ОБЯВЕНАТА ЗА ИЗДИРВАНЕ ЖЕНА ОТ СЕЛО СИНЬО БЪРДО

|
ОТКРИХА ТРУПА НА ОБЯВЕНАТА ЗА ИЗДИРВАНЕ ЖЕНА ОТ СЕЛО СИНЬО БЪРДО

Намерено е тялото на обявената за издирване Драгана Кръстева на 93 г. от романското село Синьо бърдо, съобщиха от полицията във Враца. Пастир от селото се обадил вчера в полицията в Роман, че открил човешки труп в землището на Синьо бърдо. При извършения оглед е установено, че тялото е на изчезналата в средата на октомври възрастна жена.
Трупът е разпознат от внука на Драгана Кръстева. В дрехите, с които е била облечена жената, са открити 725 лева. По случая е започнато разследване, допълват от ОДМВР-Враца.

93-годишната Драгана изчезнала на 14 октомври, когато синът и снаха й били на гости. Обядвали и тя си обула галошите и излязла за малко. Била е облечена със синя престилка с дълъг ръкав и обута с черни гумен галоши.Изчезналата старица издирвана с две кучета. Дирята обаче отново свършвала в нищото и четириногите започвали да душат в кръг. Именно затова хората замесиха извънземни в мистериозните случаи.

Продължава издирването на още една възрастна жителка на Синьо бърдо. На 16 август 76-годишната Йона Иванова излязла от къщата си. Нисичката жена била облечена със синьо елече и синя пола на цветчета. Едва пристъпвала и се подпирала с бастун. Същия ден синът на Йона се бил прибрал от чужбина и й дошъл на гости. Твърди, че жената излязла по обяд и повече никой не я видял. Пристигналите полицаи я търсили и с куче, но следата свършвала внезапно.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар