*
Борба с вредителите

ОТБЕЛЯЗАХА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО

|
ОТБЕЛЯЗАХА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО

С мероприятия в Крайдунавския парк на Видин бе отбелязан 25 юли – Европейския ден за безопасност на движението на деца и младежи. Събитието се състоя на детската площадка в Крайдунавския парк /срещу ресторант „Бонония”/.
В инициативата взеха участие малки и големи, като за майките и татковците, бабите и дядовците бяха предвидени брошури и информационни материали свързани с безопасното шофиране, спазването на правилата за движение и безопасността на пътя като цяло. Специален акцент на кампанията бе толерантността от страна на шофьорите към пешеходците. Проведени бяха игри с децата, в които те отговаряха на въпроси, от страна на доброволците от Българския червен кръст, свързани със знанията им в областта на безопасното пресичане на светофари и пешеходни пътеки, както и начина на пътуване в кола на най – малките. Награди под формата на лакомства имаше за всички включили се.
В организацията на събитието, което се състоя на детската площадка в Крайдунавския парк, институционално си партнираха Областна администрация – Видин, Български червен кръст, Българска асоциация на пострадали при катастрофи и Съюз на българските автомобилисти


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар