*
Борба с вредителите

ОЩЕ ТРЕВОЖНИ ПУБЛИКАЦИИ ЗА БОТЕВ ВРАЦА В СПОРТНИТЕ САЙТОВЕ

|
ОЩЕ ТРЕВОЖНИ ПУБЛИКАЦИИ ЗА БОТЕВ ВРАЦА В СПОРТНИТЕ САЙТОВЕ

http://www.blitz.bg/sport/article/137249 Пълната лудница в "Ботев" (Враца) продължава със страшна сила. 

Феновете на отбора надават вой от липсата на каквото и да е информация около любимия им клуб. Ясно е още, че българите в тима са нежелани, защото заплатите им са "високи". А те са най-нископлатените в "А" група.

Вече бяха освободени един куп състезатели, сред които и капитанът Росен Ванков, който се считаше за "сърцето" на тима. Някои запалянковци дори нарекоха "предатели" тези играчи, които не заминаха за Стара Загора за мача с Берое, загубен с 0:4.

Истината обаче не е в нежеланието на момчетата да играят в тази среща. Такова е било нареждането от новото ръководството. Те знаят, че на тях няма да се разчита.

Поевечето от настоящите състезатели класираха отбора за "А" група, който над 20 години липсваше в елита. Пътият става по-стръмен с всеки изминал ден. А появилата се миналата седмица информация за миналото на новите шефове не поражда оптимистични мисли сред трезво мислещите хора. Е, имаше и такива, които по форуми категорично обявяваха новите за ангелите, а старите, в лицето на Чавдар Атанасов и Пламен Николов, за дяволите. Въпросната информация обаче явно обърка и техните сметки.

А дали Ботев въобще ще успее да завърши полусезона, никой не може да каже. Предстои да видим какво ще се случи с безспорно един от най-силните футболни региони в България. Врачани доказаха любовта си към играта в мачовете от изминалия сезон, въпреки че отборът се спаси трудно от изпадане. И въпреки сериозния икономически срив от години в северозападна България.   http://botevvratsa.gong.bg/view_article.php?article_id=290521 Защитникът Николай Маринов стана поредният футболист тръгнал си от отбора на Ботев Враца. Маринов е разтрогнал договорът си с клуба по взаимно съгласие, след като е получил една заплата и се е отказал от втората, която е имал да получава, за да стане свободен агент.

На този етап към защитника има интерес от други български тимове като в най-скоро време футболистът ще реши къде да играе.

След идването на новите собственици врачани се разделиха с капитана на отбора Росен Ванков и десният краен бранител Руслан Куанг и Константин Мирчев. Изкаралият цяла лятна подготовка с Ботев Иван Минчев напусна в посока Локомотив Пловдив.   http://football.sportal.bg/news.php?news=380827 Скандални разкрития за новите италиански шефове, треньор и футболисти в Ботев (Враца) излязоха наяве. Бившият помощник-треньор на отбора Светлин Симеонов разказа пред "Меридиан Мач" за случващото се в един от родните клубове със солидна история и много привърженици.

"Мъчно ми е за местните футболисти, които са дали толлкова много и направиха Ботев отбора, който е в момента. Ужасяваща гавра се позволява да си правят хора, които нямат нищо общо нито с футбола, нито с България, още по-малко с Враца. Тежко ми е за тези момчета - Светослав Валериев, Тихомир Найденов, Веселин Цветковски, Асен Чалъков, Николай Владинов, Румен Рангелов и Христо Митов. Те са поискали само едно - да им бъдат платени парите, които им дължи клубът. А кметът Николай Иванов, който има основна вина за разсипването на отбора, им обещава това да стане. После демонстративно не ги взимат в групата за Стара Загора. Предпочели са да излязат с юноши, вместо с опитните си играчи, само защото те са поискали заработеното с честен труд. Добре, че от Берое са се смилили и са вкарали само четири гола. Гаврата обаче не спира дотук. На тези седем играчи не им се разрешава да влизат в съблекалнята, разбирате ли?", сподели Симеонов и добави:
"Не мога да кажа същото за тези, новите. Откъде ги доведоха? Треньорът бил в Палермо. Е как, като всъщност е водил 6-ия отбор на Палермо. Футболистите са играли в 5-а и 6-а дивизия. Видях ги с очите си между двете тренировки във вторник как се наливаха с бира. И за всичко това е виновен кметът на Враца. Защото тези са дошли от някъде си, а той уж е местен и се грижи за доброто на града, а допуска тази гавра".


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар