*
Борба с вредителите

"ОПОЗНАЙ РИСКОВЕТЕ, ЗА ДА ГИ ИЗБЕГНЕШ!"

|
"ОПОЗНАЙ РИСКОВЕТЕ, ЗА ДА ГИ ИЗБЕГНЕШ!"

В Берковица под мотото „Опознай рисковете, за да ги избегнеш!” на 4 юли 2012г. ще се проведе събитие, което има за цел да информира населението за най-честите заплахи и начините, по които да се предпазим и да реагираме при непреднамерен или преднамерен битов травматизъм, както и начините за действие при масови бедствия. Събитието се организира от Министерство на здравеопазването, Община Берковица , РЗИ – Монтана и Медия Експерт Груп 2011.

Информационната среща е част от национална кампания, която ще се разгърне в 19 града на страната и ще има за цел да повиши информираността на целевите групи относно преднамерения, непреднамерения и масовия травматизъм.

На 4 юли 2012 на площад „Й. Радичков” ще бъдат представени филми за най-честите заплахи за възникване на непреднамерен битов травматизъм и начините, по които да се предпазим; начините на действие при масови бедствия като земетресение, наводнение, пожар и промишлени инциденти, както и начините, по които да се предпазим от травматизъм, причинен от насилие.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар