*
Борба с вредителите

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ СЕЗИРА КМЕТА ЗА НЕРЕДНОСТИ

|
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ СЕЗИРА КМЕТА ЗА НЕРЕДНОСТИ

Писмо Z-696 с молба да бъдат проверени сигнали на граждани и да бъдат взети съответните мерки е изпратил общинският съвет във Враца до кмета на града. В края на август е получен отговор:
1. За възникнали проблеми на ул. Васил Кънчов 2 с хидроизолацията на покрива и течове по него, достигащи до апартаментите на 1-ви етаж - Община Враца е изпратила до изпълнителя на ремонта "Пластикер" ЕООД нотариална покана да отстрани за своя сметка появилите се дефекти в гранционния срок, според договора. До този момент от страна на фирмата изпълнител не са предприети действия и предстои общината да предприеме последващи мерки по съдебен ред.
2. За възникнали проблеми на ул. Васил Кънчов 2 с поддържане на хигиената на общите помещения и прилежащия терен - наредена е проверка, която е установила, че общите части на жилищните блокове се поддържат в приличен вид. Асансьорните врати са счупени и от тях излизат бълхи, а прилежащия терен е замърсен от дървен материал и битовви отпадъци, за което е уведомено БКС - Враца за предприемане на необходимите мерки.
3. За проблемите с безстопанствените кучета - при получаване на сигнали от граждани следва реакция от Община Враца, за последните 3 месеца са уловени 104 бр. кучета, се казва още в писмото на изпълняващия длъжността кмет Светозар Луканов.

Общински съвет - Враца ще следи изпълнението на мерките по получените при нас сигнали.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар