*
Борба с вредителите

ОБРЪЩЕНИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА БОТЕВ ВРАЦА

|
ОБРЪЩЕНИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА БОТЕВ ВРАЦА

08.08.2012 / Обръщение на ръководството на Ботев във връзка с тиражираните информации от последните дни

Скъпи приятели, обръщам се към Вас във връзка с публикуваните информации от някои медии за искреността на намеренията ни и намесването на името ми и това на Джулиано Сонцони в някакви псевдо-скандали.
Както Ви обещахме преди няколко дни, имаме намерение да работим и общуваме открито с Вас и поради тази причина искам да споделя, че с г-н Джулиано Сонцони имаме професионална връзка не от скоро. Работили сме заедно два пъти - първо в отбора на Ликата, който благодарение на нашите усилия навремето се изкачи от последно място до пето в своята дивизия. Няколко години по-късно работихме в Лугано и стигнахме с отбора до първите места във Висшата лига на Швейцария и предварителните кръгове на Шампионската лига. Относно тиражираните информации за тъмно минало в персоналните дела на тогавашния президент на Лугано, искам да ви уверя, че аз и г-н Сонцони нямаме никаква връзка с това и работата ни винаги е била насочена единствено към развитието на клуба откъм спортно-техническа част.
Вече знаем много добре от къде идва тази негативна кампания по българските спортни медии и сайтове и сме наясно какви са причините за благоприятната им нагласа към подобна дезинформация. Въпреки всички трудности и планини от дългове, които изникват всеки ден в Ботев и които ние наследяваме от предишното ръководство, Ви гарантирам че ще продължим упоритата си работа и искаме вашето доверие в името на отбора, за да можем да вървим напред заедно!
Относно планираната пресконференция за всички заинтересовани медии, ще направим всичко възможно да ви информираме утре на нашата интернет страница.

Сърдечни поздрави на всички и САМО БОТЕВ!

Пепино Тири - председател на УС на футболен клуб Ботев Враца


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар