*
Борба с вредителите

ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА НА ДПС – ВРАЦА С ПОДКРЕПА ЗА АБИТУРИЕНТИ

|

Осем абитуриенти от ПГЯЕ „Игор Курчатов“ в Козлодуй получиха дарение в размер на 1000 лева от народния представител Цветан Енчев, областното ръководство на ДПС – Враца и общинското ръководство на ДПС – Козлодуй.

„Правим този жест, за да подкрепим 8 момчета и момичета, които са от семейства с по-скромни възможности. Абитуриентският бал е незабравим за всеки, а ние искаме всички деца да се чувстват добре на този ден. Младежите ще решат как да оползотворят средствата. За нас остава удовлетворението, че сме им доставили радост“, коментира областният председател на ДПС – Враца Каролина Кьолер.

Общинският председател на ДПС – Козлодуй Йордан Димитров сподели, че избраните момчета и момичета са много добри ученици, имат потенциал, имат възможности и могат да разчитат на подкрепа и за в бъдеще.

В инициативата се включи и общинският председател на ДПС - Роман и общински съветник в Общински съвет - Роман Йордан Тонов.

Благотворителните инициативи на народния представител Цветан Енчев и областното ръководство на ДПС - Враца не се ограничават само до тук. Платени са първите семестриални такси /в размер по 500 лв./ на две момичета, които учат в Технически университет - София, специалност "Електроенергетика".


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар