*
Борба с вредителите

ОБЛАСТ ВИДИН ПРЕДСТАВЕНА НА МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ

|
ОБЛАСТ ВИДИН ПРЕДСТАВЕНА НА МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ

Отчитам нашето участие на международното търговско изложение „Горен Рейн 2012” в Германия като успешно представяне на Видинска област на международния пазар. Това каза за Радио “Фокус”- Видин областният управител на Видин Цветан Асенов.
На изложението, което се провежда от 29 септември до 7 октомври в германския град Офенбург, Видинска област представя България и има собствен щанд. На него са презентирани винопроизводители, млекопреработвателни предприятия, производители на мед, предприятия от текстилния бранш и фирми, работещи в областта на туризма. Цветан Асенов заяви, че се надява по време на изложението представителите на видинския бизнес да са успели да постигнат договорености с партньори от Германия и други европейски държави.
„Имаше изключителен интерес към туризма”, каза областният управител и добави, че дори са обсъдени подробности, свързани с настаняването на туристи от Германия в хотелите във Видин и областта.
„Аз лично нямам притеснения относно посрещането и всички хубави неща, които биха могли да се видят”, коментира губернаторът.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар