*

НОВИ АТРАКЦИИ В БЕЛОГРАДЧИК

|
НОВИ АТРАКЦИИ В БЕЛОГРАДЧИК

Няколко млади ентусиазирани младежи от Белоградчик предлагат интересни атракции на гостите на града. Най-новата от тях е пейнтболът. Срещу 15 лв. любителите на битките получават 100 цветни топчета и пушка. А специалният костюм и маската за лицето са задължителни. Теренът на който се провеждат игрите, е сред естествената природа край частен мотел до село Фалковец. Той е ограден с предпазна ограда. Излиза се, когато всички са свършили мунициите и със спуснат предпазител на пушката.


Предлагат се няколко сценария. "Битка до смърт" е игра, в която целта е да се "застрелят" колкото се може повече хора от противниковия отбор. Присъждат се точки за всеки "убит" играч. "Улови флага" е второто предложение. Това е световноизвестната пейнтбол игра с леки изменения. Всеки отбор има флаг. Разликата е, че ако някой играч "умре", може да "се роди" отново и да продължи да играе. Победител е този отбор, който успее да си вземе обратно флага най - много пъти.


Миналата година Юлиян Миланов и партньорите му започват тази инициатива като наемат изоставената сграда на бившата печатница в Белоградчик. Там и сега могат да се провеждат битки, ако времето не позволява да е на открито. По-късно, с помощта на собственика на частния хан в село Фалковец, те започват да организират игрите сред природата. Теренът е разчупен и предлага много възможности за стратегии по време на игра.


Мисията на тези момчета е чрез атракциите, които предлагат, да дадат възможност на туристите да опознаят и открият красотите на Белоградчишките скали и възможностите, които те предлагат на търсещият приключения. Пейнтболът е атракция, която кара всеки любител на силните усещания да изживее едно невероятно преживяване и да повиши адреналина си сред рая на природата.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар