*
Борба с вредителите

"НЕПОБЕДИМИТЕ 2" В МОНТАНА ДНИ СЛЕД ПРЕМИЕРАТА

|
"НЕПОБЕДИМИТЕ 2" В МОНТАНА ДНИ СЛЕД ПРЕМИЕРАТА

Няколко дни след официалната премиера за България на 22 август в Монтана ще се прожектира ”Непобедимите 2”. Прожекциите ще бъдат от 18 и 20 часа в Голямата зала на Младежкия дом.

Зрелищният екшън, който миналата година бе сниман в нашата страна, е режисиран от Силвестър Сталоун и в него участват всички известни екшън звезди от Холивуд. В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост.

Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна.

Решени да си разчистят сметките, екшън-героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това не е нищо в сравнение с правосъдието, което получава жестокия убиец на техния брат.

Цена на билета за прожекциите на супер екшъна в залата на Младежкия дом е 4 лева


ОЩЕ ОТ "КУЛТУРА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар