*
Борба с вредителите

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ГЕРБ Е ГЕРБ, А НА БОРИСОВ - БОРИСОВ

|
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ГЕРБ Е ГЕРБ, А НА БОРИСОВ - БОРИСОВ

Интернет форумът на "Сега" се вбеси от езика, морала и мисленето на премиера по повод роднините на жертви на престъпление

Геновева
На мен пък не ми е ясно - от къв зор пък направи таз крачка назад. (Борисов съжали за думите си, б.ред.) Да е имало парламентарно питане, нямало е. Да са се изказали неуважително медиите - не са се изказали, всички го цитираха почтително, без отношение.

От форумите да се е засегнал, айде де! Нещо почна сам да връща назад, неизвестно по какви причини, което е и обезпокоително. За неговите фенове и техните смели непоискани от никого декларации - още не е станало опасно да декларираш, че от него по-добър няма. И няма да стане. Не си давайте толкоз зор да привлечете вниманието върху гражданската си доблест и смелост. Уважаваме я, но безмълвно. Знаем за новите ви буйки.

Карамфилов
ББ днес прекрасно се показа откъм циничната си и безчовечна страна.

ablepsia
Да извади оставката, с която уж ходел в джоба, и немедленно да я подава! Поради неадекватност и неспособност (ама много меко казано) да заема поста, който му е поверен.

cheklas
"Два месеца работихме заедно с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и с директора на РДВР - Перник за разкриването на убийците на Мирослава от Перник. И това, че не е давана информация, не означава, че не сме страдали заедно с близките и не сме направили всичко възможно" Ние го чакаме да ни оправи държавата, а той си играе на полицай... Всъщност за него всичко май е игра. Въпросът на дневен ред е искаме ли да сме ние в ролята на играчки? Защото този живот не е пробен, той е единствен и не трябва да допускаме да ни го опропастяват подобни индивиди.

Атанас Димитров
Добре бе, всеки който си върши работата ли трябва да му се извинявам и благодаря? Ако въобще си е свършил работата, де. Щото това е субективно - според мвр-ейците може би са свършили нещо и не са открили нищо въпреки това, според семейството не е така работата и си личи по резултата от цялата тази драма. Борисов, ако беше обикновен човек като всички останали хора в територията, не бих те поставил и за дояч в овцефермата, защото щеше да настроиш овцете една срещу друга.

Djok
Не е нужно да си премиер, да си висшист, да си умен или интелигентен, за да се преклониш пред мъката на жертвите и поне пред себе си да признаеш безсилието, некадърността и незнанието си. Да резбереш, че извън перченето, хвалбите и героичните пози си кръгла нула и затриваш отечеството си. За това е нужна само човещина и трезва мисъл, но за липсата й не си виновен, ти си това, което си.

мечо
За два месеца има разкрито убийство + извършителите, от които единият се самоубива. Оставам с впечатление, че близките не са съдействали на полицията, а прокурорите все още мълчат - за следствието, за обиските и за самоубийството. Някак си газетата прекалено помпа негативизъм (за кой ли път) с/у полицията. Припомнете ми при кой вътрешен министър са разкривани подобни престъпления за броени месеци?

engels!
Няма никакво значение дали даваната от полицията информация е била за заблуждение, или от некадърност, дали похитителите са познавали момичето (още веднъж - мир на праха му), или - не, дали сестрата е замесена, или - не, дали майката прекалява с алкохола, или не пие.

След думите за телешките пържоли, казани с такава широка усмивка, трябва да се скриете за няколко дни, за да не се принизявате до нивото на този безчувствен простак.

Firmin
Имам конструктивно предложение. Министерски съвет да определи ден за искане на извинение. (Бързам да ви изпреваря, на Прошка не става - ще ме обвинят в ортодоксален фундаментализъм).

В този ден гражданите в стройни редици пред портрета Му или този на Цветанов да се покланят, да раздират ризи, да скубят коси и да молят. Ритуалът завършва с хранене на полицейски кучета. МВР стриктно мониторира ентусиазЪма и там, където той не е на съответстващо ниво, взима незабавни мерки. Надвечер денят завършва с приемане на извинението от премиера и вътрешния министър. Над МС се вие бял пушек - извинението е прието, ако е чер - дупе да ви е яко!

diego_simeone_14
А бе, не помня, този човек извини ли се за случая в Горна Оряховица? Или за случая с Яна от Борисовата градина? За Катуница? Не че принципно трябва да обяснява тези инциденти, но след като е тръгнал да иска извинения за всеки криминален случай...

Firmin
Молитва на сирачето от Враца

Мили Боже, подкрепи ме! Извинявайте, мили чичковци полицаи и най-вече ти, любими чичко Борисов, че животът е гаден, че тате уби мама, че ще трябва да живея с тази мисъл до края на дните си. Но не е тъй важно това. Важно е аз, дете на жертва и убиец, сирачето, в този несправедлив живот да запазя справедливостта и наранено да внимавам да не нараня нежните ви души. Нека Бог да ми помага в това, Всемилостивият, закрилник на вдовици и сирачета и застъпник на ... премиера и полицаите. Амин!

mihluzin
Аз предлагам всички заедно да се извиним на премиера, защото може да ни се обиди и да си подаде оставката и тогава не знам какво ще правим без него...

мечо
Пожарникарят е прост и самовлюбен, но ще има доверието на мнозинството трезвомислещи българи, докато приемате Станишев, Доган и Симеон за единствената политическа алтернатива. С революционен плам и фалшиво звучащи пържолни обвинения, написани по вестниците, трудно ще убедите хората.

pyte6estvenik
Много плюнки не е на хубаво, някой да не се задави. ББ че се изтърва, изтърва се. Чак пък да му се иска оставката? Някой вече не само се изтърва, ами си е боядисал и гащите даже. Сестрата имаше странно поведение и излъчване, поне това, което се видя по ТВ. Излиза, че през цялото време семейството е комуникирало с бандита. В моята къща кракът на криминално проявен не е стъпвал, няма и да позволя да стъпи. Моето семейство няма познати, имали вземане-даване с правораздаването, ако някой загуби доверието ми, го зачерквам от познатите ми. Не ви ли е странно това семейство? Май има още гнили неща в тази сага. В държава, в която мутрите се бяха превърнали в народни герои, образец за подражание на подрастващите и завист от родителите им, какво да се очаква?

Firmin
Кога беше гавазин на Царя не можа ли да се научиш на ... мълчание?! Щото да се научиш на говорене е трудно на тези години. Кучкар си, знаеш - старо куче нови номера не учи. Не е толкова сложно, можеш поне да опиташ. Започни с това, че не всичко, което ти минава през тиквата, е за публично споделяне. Кога си помълчиш, можеш мина и за умен, рекъл е народът ни мъдър. Като толкова ти се говори, да ти напишат пиарите ти по пет картончета на ден, па си ги тури в джоба и ги препрочитай. Прекалено тъп и неук си, за да импровизираш, каквото и да дрънчат подлогите, дето ти се слагат.

Карамфилов
Тези, които с обожание гласуват за ББ, носят част от вината само. И те са жертви, предполагам осъзнават това, но им е трудно да си го признаят. Да не говорим, че на последните избори се видя, че кой как гласува няма значение, стига милиционерите да разнасят бюлетините. Истинските виновни са тези, които го увиха в целофанче и го направиха пръв полицай, че и генерал. Виновни са всички тия, дето създаваха ореола на нищожеството, журналисти, социолози, и цялата маса от клакьори по форуми и стъгди.

А на герберските балалайки пак ще кажа - защо малко не замълчите, здравословно е, показва известен срам. Не казвам да млъкнете въобще, пази Боже, я колко други теми има. ама да ми хвалите боко след тези му изцепки, някак в повече иде.

Кестнер
Наистина, това чудо търпили се? Ако искате зловещ цирк, имате го. Но не е безплатен, плащате го с данъците си, при това пре скъпо. Кой ще му каже - стига! Махай се! Той е същият, който по-рано днес се възмути, че имало политик с прякор Пицата. А Пицата е негов депутат. Събудете се! Вникнете в перверзната му лексика и логика. Пак сутринта рече, че ако не му стигала шкурката да оправя недъзите на ГЕРБ, ще ползва трион. Изреклият въпросните думи е премиер на РБ. А после с триона задълба по случая Мирослава в такава перверзна полицейщина, която е неприсъща и за истинските полицаи. Не е ли очевадно, че този не е нито пожарникар, нито полицай. Но български политик е. Честито. Та - ще го търпим ли? И защо? Преди 3 години ви нарече мат'риал. Най-големият враг на ГЕРБ е ГЕРБ, а на Борисов - Борисов.

Лустриран, не фрустриран
Вижте, премиерът не го прави нарочно. Не бих казал, че го прави и от глупост. Той не е тъп - просто умът му е на равнище 14-15-годишен бойскаут, член на Тимуровска команда, пионерче - с една дума - героично-инфантилен... Сигурно мечтата му като дете е била да бъде Зоро, Конникът без глава, някой от Великолепната седморка, Гладиатор - такива работи - героично-романтично-инфантилни... И си е останала същата - тази му мечта... Същевременно е емоционално плитък - силни емоции, но детински... Затуй сигурно не осъзнава, че е сбъркал с тези пържолки за кучето - той не може да загрее, че му се сърдят хората не за пържолките, а за това, че не са му правилни приоритетите и емоциите в този контекст - кое идва първо, кое - второ; в какъв ред трябва да се споменава за мъртвите, живите, кучето и хората... Ами човекът е на равнище чалга и Лепа Брена - това са му идолите - такъв си избрахте...

hamel
Г-н премиерът установява нови стандарти в съпричастието и съчувствието към болката и мъката на хората. Отвратителни стандарти. Те се възприемат от много хора и това превръща Бг в отвратително място за живеене.

Bacho Кольо
Да живееш в страната на Мишо Бирата и Боко Пържолката...

VAERINGJAR
Винаги съм си мислел, че Борисов не става за министър-председател, но никога не съм си представял, че хептен за нищо не става. В старанието си да си създаде имидж на Батман, беше въпрос на време както си лети - самовлюбено зазяпан в собствения си образ - да се думне в някой дирек и да се пльосне на земята. Нямам думи да изразя възмущението си от изявленията му по повод трагедията с убитото момиче! Никога не съм допускал, че е способен чак на такова дебелоочие. Бог да прости убитата и дано притъпи поне малко мъката на родителите и близките й.

kpp1
Номиниция за най-арогантен премиер на столетието!


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"


box_title_arrow.gifКоментари

  • Врачанка |

    Забравихте май, че полицията разкри убийците и намеру трупа. Жалко за детето но Борисов не е виновен, че има такива убийци. Сега вместо и семейството на Мирослава и журналистите да се извинят за обидите, които сипеха два месеца продължават да търсят под вола теле. Е, що за народ сме? И питам се що за човек е сестрата щом убиеца и е бил познат и приятел.

box_title_arrow.gifНапиши коментар