*
Борба с вредителите

НАГРАДИХА ВИДИНСКИ СПАСИТЕЛИ

|
НАГРАДИХА ВИДИНСКИ СПАСИТЕЛИ

15 служители от ОУ "ПБЗН" Видин бяха наградени за активното им участие в оперативните действия при създалата се усложнена обстановка на територията на областта през месец февруари 2012г., предизвикана от значителните валежи от сняг- информират от Областната дирекция на МВР- Видин.

По заповед на директора на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"- МВР с отличие "Обявяване на благодарност" и допълнителен платен отпуск в размер на три работни дни са наградени спасителите Илиан Русков и Радостин Станков; гл. пожарникар Пламен Петков и Анатоли Кръстев и пожарникарите Милчо Нинов, Лъчезар Ангелов, Галин Генов и Владислав Васков. Наградата е за проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения, във връзка с усложнената зимна обстановка в страната.

Със заповед на началника на ОУПБЗН- Видин с "Писмена похвала" се награждават спасителите Сашо Петров и Максим Яков. С "Писмена похвала" са наградени и спасителите Мариян Рачев и Светослав Георгиев, както и пожарникарите Тодор Стойков, Ангел Ницев и Любомир Маринов.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар