*
Борба с вредителите

НАГЛИ ОБИРДЖИИ НА ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ ЗАЛОВИХА В КОЗЛОДУЙ

|
НАГЛИ ОБИРДЖИИ НА ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ ЗАЛОВИХА В КОЗЛОДУЙ

За по-малко от месец в Козлодуй са ограбени три магазина. В два от случаите крадците разбиват стъклените витрини с метален чук. При последния случай и тримата са с маски на лицата. Мъжът с чука остава да пази отпред, жената държи чувал, третият има време дори да подбере от рафта стековете и шишетата с уиски.
Когато пристигат след седем минути, охранителите само констатират липсите.Тъй като неведнъж е била потърпевша без резултат, собственичката и този път отписва откраднатото. Полицията обаче я изненадва като за броени часове разкрива извършителите.

„Трима от извършители са от едно семейство - мъж, жена и дете. Четвъртият е от друго семейство”, каза пред bTV началникът на полицията в града Цветелин Стоянов. 17-годишният младеж, който не е заснет от камерите, е имал за задача да стои на разстояние и да предупреди останалите в случай на опасност.

Групата е задържана за 72 часа. А за първи път от години в обрания магазина е празник. Персоналът ликува като разбира, че са заловени, че открадната стока е намерена./БЛИЦ


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар