*

ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА В ГРАД БЯЛА СЛАТИНА С НАЙ-СИГУРНАТА И СТАБИЛНА ШАТРА #1 !!!

|

Кандидатите за народни представители от 6-и МИР Враца, издигнати от политическа партия Движение за права и свободи Касъм Касъмов и Бранимир Бочев привлякоха интереса на жителите на Бяла Слатина с атрактивната си шатра. Десетки млади и възрастни хора се отбиха да разговарят с тях, да получат предизборни материали и най-вече – да направят пробно гласуване на осигурения от младите политици таблет.

„Последният парламент, както и предишните два бяха белязани от червените линии на омраза, разделение, противопоставяне и противоборство. Кабинетът на Кирил Петков превърна лъжата в норма, клетвопрестъпничеството в патриотизъм, нарушаването на Конституцията на Република България в героизъм. Нещо повече - клеветите и рисуването на фалшив образ за политическия опонент бяха средство за правене на политика. Налагаше се всеки ден да изобличаваме лъжите за ДПС на задкулисието около енергийния и медиен монополист Иво Прокопиев, което повече от 15 години инсталира хора и партии във властта, без да се явява на избори. Крайно време е да пресечем лъжата в политиката и да възстановим нормалността, демокрацията и държавността. Това може да стане само чрез диалог в името на бъдещето на България, в името на децата и внуците ни. Затова нашата нагласа за изборите е за победа. Победа за българските граждани. А тази победа минава чрез много добър изборен резултат на ДПС.“ С тези думи Касъм Касъмов се обръщаше към хората, които искаха да коментират настоящата политическа обстановка в страната.

Бранимир Бочев също споделяше с гражданите, с които разговаряше, че: „Ние от ДПС винаги сме казвали, че има теми, по които няма власт и опозиция. Днес повече от всякога е нужен консенсус по най-важните въпроси – енергийната и продоволствена сигурност и независимост. Политиците трябва да преведат страната през тежката зима, която идва. Основна цел и на служебния кабинет, и на следващото правителство е да овладеят енергийната криза, като гарантират суровини на достъпни цени за хората и бизнеса. И да осигурят прехраната на населението чрез пресичане на галопиращата инфлация.“

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар