*
Борба с вредителите

НА ПАЗАР ЗА СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ

|
НА ПАЗАР ЗА СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ

Ето какво по-точно предлагат най-скъпите модели смесители за кухня на родния пазар
Ако смятате, че със скъпите душове за баня и душHYPERLINK "https://www.geraka.com/dush-sistemi-za-banya" HYPERLINK "https://www.geraka.com/dush-sistemi-za-banya"системи, редом с хидромасажните панели, лирите за баня, особено пък лирата за баня на ток и алуминиевите радиатори, сте спасили джоба си, значи несъмнено все още не сте тръгнали на пазар за смесители за баня (като смесителите за душ, например) и смесители за кухненска мивка. Вероятно единствената сравнително евтина част от вашите мивки за баня или кухненски мивки (мивки за кухня), са именно линейните сифони и съответно линейните подови сифони, чиито цени за лентови сифони и цени на линейни сифони за баня са доста разумни – факт, който за жалост не се наблюдава при моноблоковете и тоалетната чиния, независимо дали тоалетна чиния моноблок или специална конзолна тоалетна чиния, защото напоследък цените на моноблоковете и цената на тоалетната чиния у нас доста се повишиха. И тъй като задължително ще ви се наложи да купувате смесителиHYPERLINK "https://www.geraka.com/smesiteli-za-vgrajdane-za-banya" HYPERLINK "https://www.geraka.com/smesiteli-za-vgrajdane-za-banya"заHYPERLINK "https://www.geraka.com/smesiteli-za-vgrajdane-za-banya" HYPERLINK "https://www.geraka.com/smesiteli-za-vgrajdane-za-banya"вграждане за вашите мивки алпака или мивки алпака за вграждане в кухнята си, а от друга страна има осезаемо високи цени на кухненски смесители, цена на смесители за вграждане и цени на смесители за кухня, ще ви покажем какво по-точно предлагат те и защо тези термостатни смесители често надвишават дори цените на мивките алпака и цените на мивките от алпака, да не кажем дори и цената на лира за баня.

Един от най-скъпоструващите модели смесители за мивка в кухня ,, BLANCO MATER S SEMI PROFI ‘‘ е на марката ,, BLANCO ‘‘ и струва над 1000 лева. Той обаче разполага с дърпащ се и въртящ чучур, система за регулация на разходите по водата и хромиран дизайн, който е устойчив на всякакви наранявания, а в същото време изключително лесен за чистене.

Друг скъп модел кухненски смесители на същата марка е ,, CULINA S ‘‘, чиято цена е 859 лева. Той притежава въртящ се и висок чучур, монтаж с една дупка и аератор, пестящ водни разходи.


ОЩЕ ОТ "ЛЮБОПИТНО"

box_title_arrow.gifНапиши коментар