*
Борба с вредителите

МОЩНА МАГНИТНА БУРЯ УДРЯ ЗЕМЯТА

|
МОЩНА МАГНИТНА БУРЯ УДРЯ ЗЕМЯТА

Мощна магнитна буря удря Земята на 22 септември. Според учени това ще е най-мощната за последните 200 години магнитна буря, която може да нанесе поражения на йоносферата на планетата, пише в."Всеки ден".

Според някои дори тогава животът на Земята може да спре. В резултат от слънчевата супербуря, всичко, свързано с електричеството, ще престане да работи. Експерти от НАСА твърдят, че мощната атака може да доведе до глобална катастрофа: в Африка ще се вижда северното сияние, а за всички мобилни комуникации и интернет ще трябва да забравим.

Магнитните бури ще доведат и до доста здравословни смущения. Особено внимателни трябва да са пората с високо кръвно, предупредиха и лекари. Те отсега вещаят бум на инфаркти и инсулти във фаталния ден. В същото време астролози предупредиха, че прилив на сексуална енергия и агресия ще обземат хората до 6 октомври. Причината е, че планетата Марс навлезе в знака Скорпион. Според астролозите в този период хората са по-склонни да се отдават на прекомерен секс и дори да търсят такъв извън дома си.

Марс в Скорпион може да доведе до крайност в различни ситуации и взаимоотношения в страни с неразрешени конфликти, като дори е възможно ситуациите да излязат извън контрол. Освен това Марс има отношение към дейността на полицията, борбата с престъпността и особено с тежките криминални деяния. Астролозите апелират органите на реда и сигурността у нас да бъдат по-бдителни, защото ги чака усилена работа в този период.
 


ОЩЕ ОТ "ЛЮБОПИТНО"

box_title_arrow.gifНапиши коментар