*
Борба с вредителите

МНОГО КРАЖБИ РЕГИСТРИРАНИ ВЪВ ВИДИНСКО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

|
МНОГО КРАЖБИ РЕГИСТРИРАНИ ВЪВ ВИДИНСКО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

На 1 февруари в с.Ново село неизвестно лице чрез използване на техническо средство извършило кражба на 300 метра проводници от две междустълбия. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 10 декември м.г. до 2 февруари т.г. в с.Чифлик неизвестно лице чрез срязване халки на катинари проникнало в стопанска постройка и мазе в частен имот. Извършена е кражба на медна пръскачка, водна помпа и два ел. мотора. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 28 декември м.г. до 2 февруари т.г. в местността “Орля” в землището на с.Боровица неизвестно лице чрез срязване халки на катинари проникнало в къща и мазе в частен имот. Извършена е кражба на метален варел, ламарина, готварска печка и легла. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

Във времето от 19.00 часа на 31 януари до 09.00 часа на 2 февруари неизвестно лице чрез взломяване на входна врата проникнало в къща на ул.”Марица” в областния град. Извършена е кражба на двигател за моторна лодка, ел. двигател, макари с меден кабел, помпа с двигател и сумата от 2800 лева. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно произовдство.

Във времето от 17.10 часа на 1 февруари до 07.45 часа на 2 февруари в с.Долни Лом неизвестно лице чрез използване на техническо средство и демонтиране на сонди от резервоари на бензиностанция извършило кражба на 457 литра бензин и 536 литра дизелово гориво. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

На 3 февруари, около 14.00 часа, в местността “Божурица” неизвестни лица чрез разкопаване и срязване извършили кражба на 10 метра съобщителен кабел. По случая работи РУП-Кула, образувано е досъдебно производство.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар