*
Борба с вредителите

МЛАДЕЖКИЯТ ДОМ ВЪВ ВРАЦА РАЗПОЛАГА С МОДЕРНА ЗАЛА

|

По време на традиционната среща с медиите заместник-кметът Александър Владимиров заяви, че строително-ремонтните дейности по цялостното обновяване на залата на Младежкия дом са във финална фаза. „Преди по-малко от година стартира обновяването на големия салон в Младежкия дом. Подобен ремонт не е извършван в последните десетилетия – залата е с нова електрическа инсталация, облицовани стени и тавани, нова подова настилка и ремонтирани санитарни помещения, включително и за хора с увреждания“ – заяви Владимиров и допълни, че предстои монтирането на подходящо сценично осветление и озвучаване, както и официалното откриване на залата.

Обновяването на залата във връзка с нуждите на „Младежки център – Враца" и ползването й като База 2, ще позволи част на клубовете му да реализират по-добре своята дейност.

Дейностите са реализирани в рамките на проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада" по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от финансовия механизъм на ЕИП 2014 – 2021 г. Общата стойност на извършените строително-ремонтни дейности по проекта е в размер на 479 850 лева.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар