*
Борба с вредителите

МЛАДЕЖКИ ДОМ - ВРАЦА ОРГАНИЗИРА ХЕПЪНИНГ ЗА МЕЖДУРАДОНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА 12 АВГУСТ

|

Младежки дом Враца с подкрепата на Община Враца, Областен информационен център – Враца, отдел Младежки дейности към Община Враца, Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца, МИКЦ – Враца, Софтуерно Общество – Враца и Ученически Общински съвет – Враца

организират хепънинг концерт по повод Ден на младежта – „Младостта на лятото”

Какво е една година? 365 дни, изпълнени с малко радост, с малко тъга…с малко случки за „пораснали”…Така е, но сме длъжни да кажем, че от тези много дни само един се отличава с много радост, с много веселие, с много емоция…с много енергия – да, това е един ден от лятото, нашият ден - Деня на младежта !

Денят на младежта е дъгата в сивите, сериозните и скучни дни на „големите”. Това е миг от вечност, в който  всеки един младеж се чувства специален, разкрива своя потенциал…нещо повече – превръща своите мечи в реалност!

В града, древен като Балкана, младите притежават най-голямата награда – има Дом, който ги приема, грижи се за тях, превръща много от мечтите им в реалност и всяка година организира празника на младите – 12-и август - Младежкия ден.

Тази година Младежки дом – Враца организира хепънинг-концерт по повод празника. Хепънингът и концертът ще се състоят в новооткрития парк „Дъбника” от 17:00 часа до 23:00 часа на 12-ти август.

Верен на традициите си, Младежки дом – Враца не може да бъде удовлетворен само с концерт! Затова преди официалното начало на концерта организаторите са подготвили на младите врачани няколко пункта, в които да открият себе си.

В различните пунктове участниците ще могат да проявят завидни творчески умения и да рисуват върху платна с акварел… в цветовете на лятото. Изненадата от организаторите е, че създадените шедьоври ще се превърнат в част от интериора на голямата къща – Младежки дом.

Ще имат уникалната възможност да правят това, в което са най-добри – да се снимат! Единственото „тежко” условие е да имат камера, да проявят творчество и щрак, щрак… Най-добрите кадри ще бъдат селектирани от видни врачански фотографи и ще бъдат излъчени, къде? – На голяма видео стена…А накрая – награди!

Младежите с буйна кръв и подвижен ханш, могат да вземат участие в открити уроци по Зумба! Както и да аплодират младите вокални изпълнители от вокална група „Детски свят”, град Мездра.

За „малките” младежи организаторите са подготвили Лятна читалня, където с носталгия „големите” да си спомнят за Пипи Дългото чорапче и други любими герои !

На финала на вечерта младежите ще се потопят ритмите на гостуващите банди – група Van Dayk, група локМарухУ, Балет Вива, ТГ „ТЕМП” и хип-хоп с Роби и Боби!

Събитието се организира от Младежки дом – Враца, с подкрепата на Община Враца, Областен информационен център – Враца, отдел Младежки дейности към Община Враца, Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца, МИКЦ – Враца, Софтуерно Общество – Враца и Ученически Общински съвет – Враца.

Заповядайте! На 12-ти август от 17:00 часа в новооткрития парк „Дъбника” – Нека направим Враца, лятна планета на младежта !


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар