*
Борба с вредителите

МЛАД МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ПОД ВЛАКА

|
МЛАД МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ПОД ВЛАКА

Днес до обяд все още не беше изяснена самоличността на младия мъж, който вечерта в понеделник се хвърли под влака при бензиностанция Лукойл във Враца. Никой от пътуващите в бързия трен от София за Лом не е очаквал, че ще бъде свидетел на това самоуийство. В 21.20 часа пред преминаващия влак се хвърля мъж на възраст 25-30 години. Минути след това е подаден сигнал в полицията, идва и линейка, като медицинският екип от Центъра за спешна медицинска помощ само констатира смъртта.

Не е ясно до преди часове, кой е загиналият човек и какви евентуално биха могли да бъдат мотивите за предприемане на такова дръзко деяние с фатален край. Мъжът е с нормално телосложение, висок около 175 см., с тъмни къси коси и светло лице, облечен е в тъмночервена риза с дълъг ръкав и къси панталони, с тъмносини джапанки на краката.

Бързият влак е престоял от 21.20 до 22.40, а трупът на явния самоубиец след аутопсия е оставен в моргата за разпознаване. В следобяда се установи и самоличността на самоубиеца. Това е 23 годишният Илия Кирилов от село Осен, който живее и има адрес във Враца.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар