*
Борба с вредителите

МИРИЗЛИВИ КРАКА

|
МИРИЗЛИВИ КРАКА

Винаги съм смятал че на някои хора просто така им миришат краката - било от лоша хигиена или по наследство. Докато не се случи и с мен. В един момент колкото и невероятно да ми се стори тогава усетих че и моите крака започват да миришат. Тогава един добър човек ми каза този лек, а аз съм го казал на много хора след това. Казвам го и на вас:

Купувате си от аптеката едно пакетче салицилова киселина(едно бяло прахче) и след като си измиете краката(най добре е преди лягане) ги натупвате със салициловата киселина, обувате чорапи и спите така. Добре е да поръсите и всички свои обувки със същия прах. След около десетина дни заразената кожа започва да пада. Най добре е да се остави да падне сама, защото ще станат рани. Тогава е добре да се маже със смес на зехтин и масло от чаено дърво. На 50 мл зехтин се слагат 25 капки етерично масло.


В 50-60 ml Йод(от аптеката) се изсипват 10 аспирина счукани на прах. Изчаква се около 10 минути, и с памук или марля се мажат ходилата и пръстите на краката.След което се изчаква намазаното да изсъхне. Около 10-15 минути. Не се мие, не цапа и е изпробвано.


Сто процента изпитано.


ОЩЕ ОТ "ЗДРАВЕ И КРАСОТА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар