*
Борба с вредителите

МИНИСТЪР МОСКОВСКИ: ДУНАВ МОСТ 2 В ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ М.МАЙ 2013 Г.

|
МИНИСТЪР МОСКОВСКИ: ДУНАВ МОСТ 2 В ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ М.МАЙ 2013 Г.

Редица администрации и търговски дружества бяха изнесени от Видин. Какви са причините седалището на търговското дружество за поддръжка на комбинирания мост Видин-Калафат да бъде изнесено в София, попита от парламентарната трибуна депутатът от БСП Михаил Михов, предаде Агенция Кросс. Търговското дружество ще изпълнява съвместната работа на двете държави. Мястото на седалището на дружеството беше обсъждано на заседание – Видин или Калафат.

След съвместното обсъждане румънският премиер потвърди, че страната му приема седалището на бъдещото търговско дружество да бъде в България. Обсъжда се то да е в град Видин, а не град София, отговори на въпроса му министърът на транспортва Ивайло Московски.

Относно пускането в експлоатация на „Дунав мост 2″ Миков попита кога окончателно ще бъде довършен и пуснат в експлоатация. През следващата година ще бъдат изпълнени довършителните работи, следва изпитването на обекта. Очаква се „Дунав мост 2″ да бъде готов за експлоатация през май 2013 година, заяви министър Московски.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар