*
Борба с вредителите

МЕКСИКАНСКА КАНДИДАТ ДЕПУТАТКА С НЕСТАНДАРТНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ

|
МЕКСИКАНСКА КАНДИДАТ ДЕПУТАТКА С НЕСТАНДАРТНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ

Мексико сити, Мексико /КРОСС/ Кандидатката за мексиканския конгрес Наталия Хуарез и нейни поддръжнички решиха да позират чисто голи за предизборните билбордове, съобщава "А1 он".

Центърът на втория по големина град в Мексико - Гуадалахара, който се смята и за един от "най-консервитивните", съдейки по неговите жители, тези дни осъмна с няколко билборда, на които се виждат 7 чисто голи жени.

Хуарез, която е университетски преподавател и кандидат на Демократичната революционна партия за депутат се реши на тази провокативна кампания, за която мексиканските медии обявиха, че е доста рискована, тъй като "колажите създават опасност шофьорите да загубят, макар и временно, вниманието си на пътя".

Любопитен е и главния лозунг на нейната кампания: "Осмелете се и се присъедините към новия проект, без предразсъдъци за една по-добра нация"!

34-годишният политик в изявление за мексиканските медии казва, че по този начин "се опитва да води нов вид кампания, която е различна и значително по-ведра от останалите.


ОЩЕ ОТ "ЛЮБОПИТНО"

box_title_arrow.gifНапиши коментар