*
Борба с вредителите

МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ ДАВА РАБОТА НА 80 ДУШИ В МОНТАНА

|

Монтана избра за начало на поредица от събития, с които ще отбележи два свои юбилея в България, голямата международна финансова компания ING. През тази година се навършват 10 години от навлизането на компанията на пазара на частното пенсионно осигуряване и 5 години на пазара в животозастраховането, спестяването и инвестициите, консултирането на клиенти в управлението на личните им финанси и активи, дългосрочните финансови цели, диверсифицирането на рисковете, с цел запазване и подобряване на стандарта на живот.

«Основният ни фокус е да помагаме на хората да планират финансовото си бъдеще и в този смисъл вярваме, че комбинирането на усилията на двете компании прави това по-ефективно, удобно и лесно за нашите клиенти», каза шефът на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване за България г-н Николай Стойков пред гости и партньори на компанията по време на специално събитие в хотелски комплекс «Огоста».

За година време, откакто ING откри свой офис на бул. «Ал. Стамболийски» 18 в Монтана, компанията е спечелила доверието на над 2000 клиенти и е осигурила работа и доходи на 80 човека, има и още незаети раб. места. /за инф. GSM 0898 58 28 64/.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар