*
Борба с вредителите

МЕГЛЕНА КУНЕВА ПРЕВЪРНА КАЗИОННАТА СИ УСМИВКА В СВАДЛИВА ГРИМАСА

|
МЕГЛЕНА КУНЕВА ПРЕВЪРНА КАЗИОННАТА СИ УСМИВКА В СВАДЛИВА ГРИМАСА

Какво се случва с Меглена Кунева?! Защо изведнъж започна да се кара на публиката? Да не се е изнервила от ужасяващите социологически проучвания за „вътрешно ползване”? Наскоро бяха изнесени данни, които показват, че Ахмед Доган ще я намачка на изборите – в най-добрия случай „Движение „България на гражданите” ще е четвърта политическа сила. И малко майтап – ами ако и Веско Марешки я задмине с екстраординерните си (пред)изборни технологии? Тогава? Да оставим шегичките настрана.

Меглена Кунева показа във вторник истинското си личице – зъбките, не казионната усмивка от отъркването около такива като Барозу. Изявата й в студиото на БНТ беше ужасяваща. Издънка. Ядосана, мрачна, гневлива, свадлива, мърмореща, дърдореща – това ли е „алтернативата”?! Водещият направо я размаза с вметката за мнението на Георги Първанов – „Гоце”, че тя щяла била да обере „протестния вот”. Вечната чиновничка, слугинствала на поредица грабителски правителства, да се възползва от протестния вот – що за скандал?!

Какво се случва с Меглена Кунева – до смешници като Трайчо Трайков ли опря? Този безподобен „смелчага” се беше хванал за полата на Цвети Бориславова и бе натирен от Бойко Борисов с потресаваща безцеремонност. И не отиде по-далеч от мрънкането. Б.Б. излизал с „аргументите на руснаците” бил казал Трайчо, редна Меглена Кунева. Това не е ли донос, сплетня, миризлива интрига? Нима „публиката” сама не може да види как Б.Б. се съобразява с Владимир Путин и дружката му Вальо Златев е нещо като „консултант на руската страна”?! Меглена Кунева е в ужасна форма. Губеше си мисълта. Повтаряше опорни думички в напън да се сети какво бе назубкала. Кошмар. Това ли е „алтернативата”? „Гоце” вероятно си е хапел устничките пред телевидението. Доган няма как да не е доволен – Кунева може да си мечтае за лелеяните 15%. Колкото до изборна победа – само малоумници може да вярват в това бръщолевене. Ами като започнат да излизат факти и данни за „корпоративното обвързване”…

Какво се случва с Меглена Кунева – Бойко Борисов ли я обърка с „гъвкавата си позиция”, пардон, за „Белене”?! За енергийна стратегия бърбори снахата на Пръмов. Чертае перспективи за десетилетие напред. Омайва публиката, че е алтернатива. Описва ГЕРБ и БСП като управляващи, услуги си правели, гушкали се. Ами като й заформят „сандвич” на бърборинката? Чудна картинка ще бъде. Отвратителното лицемерие на М.К. за успеха на Сергей Станишев не можа да прикрие, че М.К. все повече попада под влиянието на вцепенилия се от завист „Гоце”. Само Ахмед Доган може да извади този „тандем на губещи” от ужасяващото положение. Първанов е тотално изолиран – даже повратлив комбинатор като Румен Петков не може да го изведе от ужасяващата изолация. „Гоце” губи бързо президентската си популярност. М.К. не трупа нова. Кофти. Как се случва така, че при толкова много гафове на управляващите Меглена Кунева не дръпва напред? Лъжа е, че не я пускат в телевизиите – тя дори по-често от Сергей Станишев е в тв студиата. Вместо да протръбят тв фанфари за С.С., публиката е мачкана от лошото настроение на М.К.

Какво се случва с Меглена Кунева – да не би Даниел Вълчев да е загубил търпение и да й е поставил някои условия? Злите езици в София мълвят, че между двамата нещата не вървели напоследък. Защо ли? Ами ако Дани Бой реши, че няма смисъл да инвестира корпоративните си връзки в егоистичния проект на М.К.?! Какво ли ще се случи тогава с Меглена Кунева? Как ли ще крещи с изкривен фейс в тв студиата. Засега само мрачнее и се кара. Тогава ще е чемерен облак. Ужассссс. Всъщност – голям кеф. М.К. се срива. Винаги когато Кристалина Георгиева е в София, Меги е в отвратителна форма. Какъв „избор” само – комунистически връзкарки да се представят за първи европейки в клуб „Сталина Пръмова”.

www.bgsniper.com


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар