*
Борба с вредителите

КОЛЕДА ЗА ДЕЦА НА ПОЛИЦАИ, ЗАГИНАЛИ НА СЛУЖБА

|
КОЛЕДА ЗА ДЕЦА НА ПОЛИЦАИ, ЗАГИНАЛИ НА СЛУЖБА

"Ветераните" на Монтана спечелиха коледния благотворителен турнир по минифутбол, организиран от Полицията. На финала бившите футболисти се наложиха с 2:1 над местното РПУ.

Венци Евгениев изведе напред униформените. Галин Славчев изравни до почивката. С гол в последната минута от редовното време на изпълнителния директор на ФК "Монтана" Румен Панайотов, неговата формация спечели състезанието. На трето място се нареди отборът на ВиК, след смазваща победа с 12:4 над Жандармерията. Купите на призьорите връчи директорът на ОД на МВР Монтана комисар Валери Димитров. Приза за голмайстор взе Румен Панайотов. Футболният шеф вкара 18 попадения в противниковите врати, за което получи бутилка марково уиски. Капитанът на ветераните обеща да го раздели с Ангел Ангелов-Боки, който завърши със 17 гола.

"14 отбора взеха участие в първия Коледен турнир на малки вратички. Събраните 700 лева ще бъдат дарени за децата на загиналите по време на служба полицаи", уточни началникът на монтанското РПУ Даниел Псалтиров, като изрази надежда състезанието да стане традиционно.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар